Bearded Collie breeder since 1992
top quality bearded collies with both brains n' beauty

BEARDMARKED'sKlicka här för att redigera underrubrik

  • Två spännande kombinationer väntas i början av april 2018. 
  • Det kan bli alla fyra färger i den ena kombinationen och                          åtminstone svart och brunt i den andra. 
  • Vi söker kärleksfulla, aktiva hem till våra valpar där de får vara en         del av familjen. 
  • Är du intresserad så hör av dig. Maila                                                           [email protected] eller fyll i formuläret, så hör vi av oss. 

  • We expect two interesting combinations in April 2018.
  • All four colours are possible.  
  • We look for loving, aktiv homes where the puppies will be a part           of the  family. 
  • If interested contact us by mail or the form on this page                         [email protected]

Våra valpar säljs i första hand som sällskaps/familjehundar. Att beardisen är en utmärkt all-round hund, innebär att du har stora valmöjligheter om du vill vara mer aktiv med din hund i utställningsringen, på agilitybanan, lydnadsplan, träna viltspår mm mm.

SODA och YOSHIs kull föddes 1/4-18. 5 hanar och 2 tikar (svart, brunt).

Båda dessa underbara hundar ägs av oss. 

Pappa YOSHI är uppfödd av oss liksom många av hundarna i hans stamtavla. Jag avgudar den galna virrhönan ;) nej så farligt är det inte han är underbar på alla sätt! Vacker, full av energi med ett öppet glatt sinne. YOSHI tillbringade några månader i Frankrike under våren 2017 där han hann med att bli pappa till två fina kullar.

YOSHI är endast utställd 6 gånger och debuterade i ringen 2018. Han har inte gjort oss besvikna. På specialen i Hässleholm blev han Bästa hane med Cert och slutade dagen som BIS. Domare var rasspecialisten Lena Danker-Höglund Finland kennel Perkys. Dag två i Ronneby på SKKs INT blev han BIR med Cert och CACIB och avslutade som BIG-2. Han har dessutom två R-Cert. Han kommer att fortsätta visas under 2018.


SODA importerade vi från Frankrike, hon är efter SMITH (CH Beardmarked's Sight For Sore Eyes) en hane vi fött upp och genom hennes tiksida har vi fått in lite nytt. 

SODA är en liten knähund, så mysigt att ligga i soffan och bli borstad. Hon är väldigt enkel att leva med, vill vara till lags och är pigg och glad i alla läge. dessutom är hon en riktig "show girl" hon syns i ringen. Hon är vacker och rör sig väldigt bra. Trots att hon är ställd mycket sparsamt har hon fått två Cert. SODA är en liten läckerbit.


Både YOSHI och SODA är friska, trevliga typiska beardisar. 

LETTIE och X-Its kull föddes 9/4-18. 2 hanar och 2 tikar (svart, blå).

Även i denna kull äger vi båda hundarna.

X-IT importerade vi från Kennel Bloody Luxury i Holland. Vi har fött upp både hans mamma och pappa och ville ha tillbaka linjerna. Hundarna i hans stamtavla är vi väl bekanta med. X-It är en riktig "mysgubbe" väldigt cool i alla läge och fantastiskt vacker, så korrekt. 

Han ställdes ut under 2016 med fina resultat, höjdpunkten var på Specialen i Vänersborg där han blev Bästa hane med Cert och avslutade dagen med BIS endast 11 månader gammal. Domare var rasspecialiste Ulrica Olsson Kennel Farmarens. 

X-IT ställdes inte ut 2017, men kommer förhoppningsvis ut under året. 


LETTIE importerades från sin uppfödare i Frankrike 10 månader gammal. Hon är framåt, orädd, social och vacker.

LETTIE är bara ställd en gång hon har tyvärr blivit satt åtsidan eftersom jag ställt en annan av våra tikar, det är svårt att få ihop det när det endast är jag som ställer i familjen. 


Både X-IT och LETTIE är friska, trevliga rastypiska Bearded Collies.   


LETTIEs valpar föddes den 9 april. Här är 2 hanar (svart, blå) och 2 tikar (Svart) . Den blå och svarta hanen är otingade.


Givetvis säljs valparna enligt SKKs regler.

Tack för att du kontaktade oss! Vi återkommer till dig så snart som möjligt.
Ett fel har uppstått.
Klicka här för att försöka igen.
googledecd4c5c107f4ee3.html